Varmecomfort Flexwatt Varmefolie Tilbehør
5402038

Reflektorplate Flexwatt 6mm Grønn 120x50 cm. 0,6m² Varmecom.

fra Varmecomfort
4,5 av 5 ()
Reflektorplate Flexwatt 6mm Grønn 120x50 cm. 0,6m² Varmecom.
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Underlagsplate til bruk sammen med Flexwatt. Bygger 6 mm. Hjelper til med å peke varmen opp mot gulvoverflaten. Lyddempende egenskaper. Dekker 0,6 m2. BxL: 1200x500 mm.

Funksjonalitet

Polystyrene plate som hindrer varme å trenge ned i gulvet. Lyddempende funksjon.

Bruksområde

Legges over eksisterende gulv før varmefolie legges.

Montering

Legges og tilpasses rommet der platene skal ligge. Skjøter teipes slik at de ikke glir fra hverandre.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”