[email protected] Den BESTE biladapteren fra POPyourCAR
91491

POPyourCAR 3.0 DAB+ Biladapter

fra [email protected]
4,8 av 5 ()
POPyourCAR 3.0 DAB+ Biladapter
Kommunikasjon DAB+
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 799,-

kuppvare!

91491
639,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+


POPyourCAR 3.0 er det "BESTE"-produktet i POPyourCAR serien med 5 stjerner i magasinet Lyd og Bilde!
Les hele testen fra Lyd & Bilde her:

3.0 har flere løsninger for DAB+ i bilen enn de andre i POPyourCAR serien og mottar alle DAB og DAB+ kanalene. Du bestemmer selv om du vil overføre disse trådløst (FM) eller over kabel (AUX-ut).

POPyourCAR 3.0 har svært godt signalmottak, nyutviklet og bedre antenne og signalstabilisering og synkronisasjon som medfører bedre mottak i høyere hastigheter.

Den spesialutviklede antennen, Service Following, TA, bluetooth, linje inn og linje ut er inkludert i prisen når du kjøper POPyourCAR 3.0. Dette er det beste alternativet for den som vil ha DAB+, SF, TA, FM-sender, bluetooth for lytting og telefonsnakking, nyutviklet antenne og fargeskjerm, uten behov for installasjon.

Her ser du når de riksdekkende radiokanalene blir heldigitale

Teknisk beskrivelse

Bluetooth 4.0 for strømming av musikk fra mobilen, og for mottak og samtale med mobilen. Dobbel USB kan lade smartphones etc.

Spesielt fokus på trafikksikkerhet - det er 5 belyste direktevalgsknapper på fronten og det store fargedisplayet har 5 linjer, for god og sikker lesbarhet.

Kan benyttes i både personbiler og lastebiler (10 - 30v)

Spesialutviklet antenne med "click and ground" og svært godt mottak.

Funksjonalitet

I dag er det viktig at dabmottakeren har Service Following. Det betyr at radioen selv skifter til den sterkeste senderen når du lytter til NRK. POPyourCAR 3.0 har Service Following (SF).

NRK tilbyr også trafikkmeldinger (Traffic Announcements - TA). Dersom TA er slått på, vil trafikkmeldingene fra NRK Trafikk bryte inn også når du lytter til andre NRK-kanaler eller AUX-in.

Bruksområde

Bli kjent med POPyourCAR 3.0

Det er veldig enkelt å bruke POPyourCAR 3.0. Menyen er enkel å forstå, og skifte av kanal foregår med det store, intuitive hjulet på fronten. Du trenger ikke lete etter favorittkanalene dine. De 5 kanalene du lytter til mest, programmeres super enkelt på 5 opplyste direktevalgsknapper på fronten av radioen. På den måten trenger du ikke fjerne oppmerksomheten fra trafikken for å skifte kanal.Montering

3.0 er en flott DAB+ adapter som du monterer selv på 10 min (15 minutter hvis du regner med tiden det tar å trekke antennekabelen langs vinduet og ned til radioen).

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”