Popp Z-Wave komponenter
4512393

Popp Stoppekran - Flow stop Z-Wave

fra Popp
Popp Stoppekran - Flow stop Z-Wave
Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Kommunikasjon Z-Wave Fjernstyres med App
Bestiller du nå, sendes varen i morgen , eller henting i valgt lager mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fungerer med

Popp stoppekran leveres komplett med motor, transformator, monteringsutstyr og installasjonsveiledning. Det monteres enkelt og greit på din eksisterende stoppekran. Det er ikke behov for å koble i fra rør etc. Passer like godt på 1/2“ og 3/4“ rør. POPP stoppekran stenger mekanisk stoppekranen ved at motoren vender armen i stoppeposisjon. Ved strømbrudd vil man enkelt kunne løsne motoren slik at kranen kan stenges manuelt. Stenger din stoppekran på kun 10 sekunder. Rask og enkel installasjon, du trenger ikke rørlegger. Kommunikasjon: Z-Wave. 12V.

Funksjonalitet

Komponentene benytter Z-Wave og er derfor kompatibelt med FIBARO og NEXA Z-Wave

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”