Polarflex Standard varmematte
5407503

Polarflex 150x90cm 600w is og snøsmeltingsmatter

fra Polarflex
Polarflex 150x90cm 600w is og snøsmeltingsmatter
Spenning 230V Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 4 499,-

Fastpris!

5407503
3 599,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Polarflex standard varmematte smelter snø og is ved kontakt og har varmestråle i begge retninger.

Teknisk beskrivelse

600W varmematte på 150x90cm.

Merk at man ikke kan koble uendelig mange vamematter til en enkelt strømenhet, men maksimum 13 ampere per strømenhet. Man kan f.eks. koble opp til 5 gangveimatter per strømenhet, 15 trappetrinnsmatter per strømenhet, eller f.eks. 3 trappetrinnsmatter til 4 gangveimatter på en strømenhet (1,8 meter strømkabel med PRCD).

Funksjonalitet

Varmemattene er lette og mobile, slitesterke og beskytter overflater mot kjemikalier og salter.

Bruksområde

Genial løsning for å automatisk holde ferdsel og adkomstveier eller trapper trygge mot fallulykker og for å slippe snømåking, hakking av is, strøing og salting.
Godt egnet som som hjelpemiddel for f.eks. eldre og funksjonshemmede.

Montering

Standardmattene kan seriekobles i system på en enkelt strømkurs, det er Plug-and-Play. Ved kjøp av varmematter for trapp, gangvei og inngangsparti trenger du i tillegg en strømkabel (HT0013) og Termostat (HT0012).

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”