Elko Plus USB-lader Elko AS
6630057

Plus USB lader/2xEuro I Sort

fra Elko Plus
Plus USB lader/2xEuro I Sort
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V Bruksområde Innendørs Maks belastning 16A
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 999,-

Fastpris!

6630057
799,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
En dobbel Eurostikk med USB lader fra Elko. Stikkontakten består av to uttak for Europlugg 2,5A, samt to ladeuttak med hhv. USB A og USB C. USB-laderen yter maksimalt 3A - 5V til sammen i begge porter, og defineres under USB Fast Charger. Laderen har dessuten også et elektronisk overbelastningsvern og ligger i isolasjonsklasse III.

Teknisk beskrivelse

Antall utganger: 4
Driftsspenningsområde: 110 - 240 V
Frekvensområde: 52 - 60 Hz
Maks utgangsstrøm: 3000 mA
Utgangsspenning: 5 V

Funksjonalitet

Passer inn i standard veggboks, og i alle ELKO Plus og ELKO Plus OPTION rammer.

Bruksområde

Ladere

Illustrasjon/video

Bytt ut RS16

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”