Elko Plus Bevegelsesensor
1410808

Plus PIR2300 universal-120 Sort

fra Elko Plus
Plus PIR2300 universal-120 Sort
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 1 899,-

Internettpris!

1410808
1 519,20 eks. mva. Ordinærpris 1 929,-Pris per 1 Stykk
-+
PIR2300 Universal 120º er en elektronisk bevegelsesdetektor for montering i standard veggboks. Bevegelsesføleren passer inn i standard veggbokser og i alle ELKO kombinasjonsplater.

Teknisk beskrivelse

Detektoren har innstillinger for lysfølsomhet og gangtid (1sek. - 20min.) etter siste deteksjon. PIR2300 Universal 120º kan styre alle laster samtidig. Detektoren krever tilkobling av begge faser.

Bruksområde

Detektoren er laget for å styre lys i bad, boder, toaletter og andre mindre rom der lyset skal tennes ved bevegelse i rommet.

Montering

PIR2300 Universal 120º kan monteres påvegg i kombinasjon med 33mm påveggskappe. Dersom den skal monteres i en flerhullsramme eller en ELKO OPTION ramme må den medfølgende enkelrammen fjernes. Monteringshøyde: 1 - 1,4m.

Illustrasjon/video

Bytt ut RS16

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”