Philips Hue
60131

Philips Hue WCA Sana Vegglampe Hvit

fra Philips Hue
Philips Hue WCA Sana Vegglampe Hvit
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V Effekt 20W Bruksområde Innendørs Energiklasse A Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon ZigBee Lysgruppe White and color ambiance
Kundefordeler
  • 2 år garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 1 599,-

Internettpris!

60131
1 279,20 eks. mva. Ordinærpris 1 699,-Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Philips Hue-vegglampen Sana white and color ambience har en slank design og en indirekte lyseffekt som gir et moderne preg på interiøret. Bruk den til å skape den perfekte atmosfæren, med hvilken som helst nyanse av hvitt lys eller farge du liker.

Funksjonalitet

Skap den ønskede stemningen fra varmhvitt lys til kjølig dagslys. og synkroniser lyset med musikk og film. Skap den ønskede stemningen fra varmhvitt lys til kjølig dagslys. og synkroniser lyset med musikk og film. De forskjellige lysinnstillingene gjør at du kan slappe av, lese, konsentrere deg eller få mer energi.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”