Philips Hue Uttrykksfull bordlampe
60003

Philips Hue WCA Go Bordlampe Hvit

fra Philips Hue
4,4 av 5 ()
Philips Hue WCA Go Bordlampe Hvit
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V Bruksområde Innendørs Effekt 6W Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon ZigBee Lysgruppe White and color ambiance
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 2 år garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fungerer med

Ubegrensede muligheter for spesielle opplevelser

Legg til Philips Go med hvitt og farget lys i systemet. Go er en uttrykksfull bordlampe med et elegant design og gjennomsiktig kabinett. Den er trådløs, bærbar og oppladbar-opptil 3 timer. Kontroller den via Hue-systemet eller knappen på produktet.

Gjør øyeblikkene stemningsfulle med levende lys. Philips Hue Go har fem patenterte naturlige dynamiske effekter: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest og Night Adventure. Hver dynamiske effekt har en særegen fargemiks som sørger for den riktige stemningen.

Opplev garantert jevn dimming med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Akkurat passe. Det er ikke nødvendig med ledninger, en elektriker eller installasjon.

Krever en Philips Hue-bro
Koble Philips Hue-lysene til broen for å få tilgang til de endeløse mulighetene som systemet gir.

Teknisk beskrivelse

• Spesielt designet for stue, soverom, hjemmekontor og arbeidsrom

• Levetid på opptil 20 000 timer

• Kapslingsgrad: IP20

• 6W lyskilde følger med

• Lyskildeteknologi: LED, 24V

Funksjonalitet

Philips Hue Go er den mest allsidige lyskilden i hjemmet. Når lampen er koblet til strømuttaket, kan du bruke den til å sette farge på veggene med farget eller hvitt lys. Når du kobler den fra strømuttaket, kan du bruke Philips Hue Go som en bærbar borddekorasjon, så du kan skape godt lys, uansett hva du gjør. Den drives av et oppladbart internt batteri som varer i opptil tre timer. Og når Philips Hue Go er i bærbar modus, kan du styre lyset via smartenheten. Den innebygde og smarte batteriløsningen garanterer maksimal bruk. Selv om Philips Hue Go ikke er vanntett, skal den tåle høy fuktighet.

Lek deg med lys og velg mellom 16 millioner farger for øyeblikkelig å endre utseendet og atmosfæren i rommet. Angi scenen enkelt med ett knappetrykk. Bruk et favorittbilde og gjenopplev det spesielle øyeblikket med livlig lys. Lagre favorittlysinnstillingene dine og hent dem fram med et tastetrykk.

Våkne opp og sovne på en naturlig måte
Philips Hue hjelper deg med å stå opp akkurat slik du vil, slik at du kan starte dagen kvikk og opplagt. Lysstyrken økes gradvis for å etterligne en soloppgang og hjelper deg med å våkne på en naturlig måte, i stedet for å bli vekket av en vekkerklokke. Få en god start på dagen. Om kvelden kan du roe ned, slappe av og gjøre kroppen klar for en god natts søvn med et avslappende hvitt lys.

Skap ønsket stemning med varmhvitt lys til kjølig dagslys Angi den riktige stemningen for ethvert øyeblikk og dekorer hjemmet med varm- eller kaldhvitt lys. Nyt forskjellige typer lys gjennom hele året, det være seg det skarpe hvite lyset som minner deg om en vårbris, det varmhvite lyset fra en sommersol eller iskaldt dagslys om vinteren.

Slapp av, les, konsentrer deg, og få energi med lysinnstillinger
Lys påvirker humøret og oppførselen vår. Med Philips hue kan du gjøre de daglige rutinene om til fornøyelige øyeblikk. Hopp over morgenkaffen, og gjør deg klar for dagen med kjølig og klart hvitt dagslys som bidrar til å gi kropp og sinn mer energi. Hold fokus med et finjustert klart og hvitt lys, eller len deg tilbake og slapp av med en myk glød av hvitt lys for å få en perfekt avslutning på dagen.

Synkroniser lyset til musikk og filmer
Utvid TV-opplevelsen til hele rommet eller synkroniser lyset til favorittmusikken din og se hvordan lyset reagerer på rytmen. Last ned tredjepartsprogrammene og oppdag de fantastiske tingene du kan gjøre med Philips Hue.

Løft spillopplevelsen til neste nivå. Last ned tredjepartsapper og oppdag de fantastiske tingene du kan gjøre med Philips Hue.

Smartkontroll, både hjemme og på farten Med Philips Hue iOS og Android-applikasjonene kan du fjernkontrollere lysene uansett hvor du er. Kontroller om du har glemt å slå lysene av før du dro hjemmefra og slå dem på hvis du arbeider sent.

Philips hue kan få det til å virke som om noen er hjemme selv om alle er borte, ved hjelp av tidspunktsfunksjonen i Philips Hue-appen. Angi lysene til å slå seg på på et forhåndsinnstilt tidspunkt, slik at lysene er på når du kommer hjem. Du kan til og med angi at forskjellige rom skal lyse opp til forskjellige tidspunkt. Og du kan selvfølgelig la lampene slås av gradvis om kvelden, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at du har latt noen lyskilder stå på.

Bruksområde

Styr Philips Hue Go selv uten smartenheten. Aktiver lysinnstillingene direkte ved å trykke på knappen på produktet. Velg blant sju forskjellige lyseffekter: funksjonelt varmhvitt lys, kjølig, energigivende dagslys samt fem naturlige dynamiske lyseffekter som passer til spesielle stunder. Eller bla gjennom fargevalg ved raskt å trykke og deretter holde nede knappen til ønsket farge kommer opp. Moroa begynner når du kobler Philips Hue Go til broen. Styr Philips Hue Go på smartenheten og oppdag de endeløse mulighetene det gir.

Montering

Koble Philips Hue-lyskildene til broen og oppdag de endeløse mulighetene det gir. Kontroller lyskildene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen, eller legg til brytere på systemet for å aktivere lyskildene. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer til og med med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Home, og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”