22 81 27 70 8-15

Navigering

Merke

Kategori

Philips Hue
60132

Philips Hue WCA Ensis Nedhengt Taklampe 2x39W Hvit

fra Philips Hue
Philips Hue WCA Ensis Nedhengt Taklampe 2x39W Hvit
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Beskyttelsesklasse I Kommunikasjon ZigBee Lysgruppe White and color ambiance
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 2 år garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 3 999,-

Fastpris!

60132
3 199,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Philips Hue-pendelen Ensis white and color ambiance har en slank design med en downlight og lys som lyser oppover, og gjør det enkelt å kombinere funksjonelt lys og stemningsbelysning. Den tilbyr alle nyanser av hvitt lys og 16 millioner farger, og passer perfekt til spisestuen din.

Funksjonalitet

Skap den ønskede stemningen fra varmhvitt lys til kjølig dagslys. og synkroniser lyset med musikk og film. Skap den ønskede stemningen fra varmhvitt lys til kjølig dagslys. og synkroniser lyset med musikk og film. De forskjellige lysinnstillingene gjør at du kan slappe av, lese, konsentrere deg eller få mer energi.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”