Scandinavian Electric Overspenningsvern
1661482

Overspenningsvern SEM4-40/275 TNS pluggbart 4 p

fra Scandinavian Electric
Overspenningsvern SEM4-40/275 TNS pluggbart 4 p
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
For å beskytte en installasjon mot overspenninger blir det montert inn et overspenningsvern. Dette demper en eventuell overspenning ved å lage en utjevning til jord, slik at bare rest spenning slipper inn på installasjon. Sokkelen kan enkelt monteres begge veier, for å få så kort ledning til jord som mulig uten krapp bøy. Overspenningsvernpluggene passer begge veier, slik at teksten alltid står rett vei. For alle nettyper (IT, TT, TNC og TNS). Maks forankoblet sikring 125A. 4-pol. For TNS anlegg. 275V.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”