NoDon Z-Wave komponenter
4512435

Nodon Soft bryterLagoon Z-Wave

fra NoDon
Nodon Soft bryterLagoon Z-Wave
Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
Soft fjernkontrollen kan styre alle kompitable Z-Wave eller Z-Wave plus enheter via din Z-Wave gateway. Fjernkontrollen er støt og sprutsikker og kan festes med magnet på metalliske overflater. Nodon bryteren har også mulighet til å fungere som en primary controller. Kommunikasjon: Z-Wave. Farge: lagoon.

Funksjonalitet

Komponentene benytter Z-Wave og er derfor kompatibelt med FIBARO og NEXA Z-Wave

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”