Nobø varmeovner • 5422492

Nobø Termostat NCU 2Te

Nobø Ecotimer kontrollenhet for Nobø Front og Top panelovner. Velg mellom 9 ulike programmer for hver dag for å senke temperaturen på tidspunkter hvor rommet ikke er i bruk.

Funksjonalitet

NCU 2Te har moderne funksjoner og tilfredsstiller de nye kravene til Ecodesign. Innstillinger gjøres enkelt ved hjelp av et touch-panel med fire betjeningsfelt. Temperaturer og øvrige innstillinger vises i et LED-display som dimmes ned når man ikke betjener ovnen.

Adaptiv funksjon gjør at termostaten lærer seg når den må starte oppvarming for at det skal være varmt nok når rommet normalt tas i bruk. Dette gjør den ved å beregne i forhold til de siste oppvarmingssyklus slik at den over kort tid tilpasser seg endringer i utetemperatur og oppvarmingsbehov.

Montering

Plugges inn i Nobø Front og Top panelovner produsert etter 2015.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”