Unilamp Speilarmatur for bad
3305896

Nice Eco 7W 3000K

fra Unilamp

-40%RABATT

Nice Eco 7W 3000K
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Effekt 7W Bruksområde Innendørs Kapslingsgrad IP44 Energiklasse A+ Beskyttelsesklasse I
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 569,40

Kuppvare! kr. 949,-

3305896
455,52 eks. mva. Ordinærpris 949,-Pris per 1 Stykk
-+
Førpris 14.10.2019 949,-Tilbudet varer så langt lageret rekker
Nice Eco er et Baderomsarmatur i et mykt avrundet design, for bruk over speil. Jevnt belyst skjerm og høy fargegjengivelse gir maksimal lyskomfort. 1 uttak/stikkontakt og utskiftbar LED-modul.

Teknisk beskrivelse

Armaturen har en lysstyrke på 550 lumen og en effekt på 7W. Ikke dimbar.

Bruksområde

Nice er et godt valg på badet, over eller ved siden av speil.

Montering

LED chippene er spredd på en egen utskiftbar modul som enkelt kan demonteres med hurtigkobling og enkle låser. Dette gir enkel montasje og enkel service ved senere utskifting.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”