Namron Halogenvarmer tak • 5401355

Namron Nedhengt Terrassevarmer 1500W 42cm

fra Namron Namron Terrassevarmer nedhengt
Se/Still ett spørsmål ()
    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
En god terrassevarmer forlenger utesesongen i begge ender, og lar deg nyte enda senere kvelder på din favoritt uteplass.

Denne nedhengte terrassevarmeren i matt sort utførelse setter virkelig prikken over i-en på uteplassen din, og vil se spesielt stilig ut over et spisebord eller sofagruppe. Varmeren er formet som en klassisk lampe, og skrus av og på med snorbryteren. Med halogen varmeelement og kortbølgede stråler gir den rask og effektiv varme, og et dempet, behagelig lys.

Teknisk beskrivelse

Det anbefales å bruke en sikring med C karakteristikk grunnet høy startstrøm.

Funksjonalitet

Av/på med snorbryter.
Terrassevarmere med infrarød teknologi overfører varme til objekter, i stedet for til luften rundt, og er derfor meget energieffektive.

Bruksområde

Produktet tåler vær og vind, og har tetthetsgrad IP34. Til bruk under tak.

Montering

Montering gjøres enkelt med medfølgende kabel på 1,7 meter, kjetting og karabinkrok. For feste i tak.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”