Namron Halogenvarmer tak
5401355

Nedhengt Terrassevarmer 1500W 42cm

fra Namron
4,4 av 5 ()
Nedhengt Terrassevarmer 1500W 42cm
Spenning 230V Effekt 1500W Bruksområde Utendørs Beskyttelsesklasse I
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 799,-

5401355
639,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Forleng sommerkveldene med en tøff nedhengt terrassevarmer i sort børstet stål 42cm på 1500W, med snorbryter og infrarødt varmeelement.

Teknisk beskrivelse

Det anbefales å bruke en sikring med C-karakteristikk grunnet høy startstrøm.

Funksjonalitet

Av / På med snorbryter.
Det infrarøde elementet gjør at den varmer det den treffer og ikke luften. Dette gjør terrassevarmeren meget energieffektiv. Terrassevarmeren har kortbølget halogen varmeelement, som gir en rask responstid.

Bruksområde

Heng terrassevarmeren i taket over spisebordet eller sofagruppen på terrassen. Til bruk utendørs under tak.

Montering

Inkludert 1,7 m kabel, kjetting og karabinkrok for feste i tak.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”