Namron Varmefolie • 5402017

Namron varmefolie 100CM-60W/m2

fra Namron Namron Varmefolie
Se/Still ett spørsmål ()
    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
      • Montering
Namron varmefolie er en fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv. Den har meget lav bygghøyde og gir en rask varme som er lett å regulere.

15 års garanti

Namron varmefolie leveres med 15 års garanti.

Teknisk beskrivelse

Folietykkelse: 0,4 mm. 230V. 100CM-60W/m2 kommer i 50 m rull.

Bruksområde

Vår varmefolie krever ingen støpemasse og kan legges direkte i bjelkelag eller på Reflector isolasjonsplater. Platene er trinnlydsdempende og sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Til sammen bygger folien og platen kun 3,4 eller 6,4 mm. Egner seg like perfekt til rehabilitering som til nye TEK10 eller TEK15 boliger.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”