Namron panelovner • 5401383

Namron Listovn 1000W matt hvit

fra Namron Namron Listovn
Se/Still ett spørsmål ()
-+
Tilbudet varer til og med mandag
  • Lettlest LCD- display
  • Ukeprogram/ spareprogram
  • Åpent vindu-funksjon
  • Varsel ved strømavbrudd
  • Barnesikring
  • Les mer...
    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
Stilren listovn på 1000W i matt hvit utførelse. Ovnen har elektronisk termostat med ukeprogram/ spareprogram og flere praktiske funksjoner som gir både økt komfort og lavere strømforbruk. Et brukervennlig og lettbetjent, lysende LCD- display er plassert på ovnens overside, for enkel tilgang. Ovnen leveres med veggfeste.

Funksjonalitet

Ukeprogram/ spareprogram: Ved å planlegge temperatur og gjøre innstillinger ut ifra husholdningens bruksmønster og behov, oppnår du fornuftig bruk av strøm og behagelig temperatur til enhver tid.

Åpent-vindu-funksjon: Ovnen detekterer om temperaturen synker mer enn 5 ° C i løpet av 10 minutter, noe som indikerer at et vindu er åpent. Dette varsles ved at vindussymbolet på LCD-skjermen blinker raskt. Ved å trykke på en vilkårlig tast på displayet stanses blinkingen, og ovnen går tilbake til forrige program.

Strømbruddvarsling: I tilfelle strømbrudd vil displayet begynne å blinke for å indikere at det har oppstått et strømbrudd. Trykk på hvilken som helst tast på termostaten for å stoppe blinkingen.

Barnesikring: Termostaten kan låses slik at små nysgjerrige barnefingre ikke kan forandre innstillinger eller program.

Bruksområde

Til bruk innendørs i oppholdsrom og bad/våtrom.

Montering

Ovnen må monteres minimum 10 cm over gulvet med medfølgende festebrakett. Leveres med 1,6 meters kabel med støpsel.

Panelovner

Elektrisk veggvarme med panelovner og gjennomstrømningsovner

Panelovn

Den "klassiske" panelovnen er helt tett. Omtrent halvparten av varmen fra ovnen overføres som strålevarme, resten overføres ved oppvarming av luften som strømmer forbi ovnen (konveksjonsvarme). En panelovn har større varmeavgivende flate enn en gjennomstrømningsovn.

Gjennomstrømningsovn

I en gjennomstrømningsovn strømmer luft inn nederst, og varmes opp når den passerer varmeelementene i ovnen. Oppvarmet luft strømmer ut gjennom spalter øverst på ovnen. Gjennomstrømningsovnen har gjerne mindre varmeavgivende flate enn den klassiske panelovnen, og overflatetemperaturen vil ofte være høyere.

Styring

Både panelovner og gjennomstrømningsovner kan utstyrtes med ulike former for elektroniske termostater for å sikre en mest mulig effektiv energibruk. Enkelte termostattyper kan tilkobles en sentral styreenhet som gis stor fleksibilitet i varmestyringen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”