{{text}} {{{text}}}

Namron Veggboks tilbehør • 1201195

Namron blindlokk

fra Namron Twistline     
Se/Still ett spørsmål ()
Namron blindlokk
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, er varen klar for Hent-i-Butikk i valgt varehus i dag 16:36
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
1201195

9,-

7,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Ankommer først 27.10.2021 se alternative artikler Frakt fra
Alnabru 10+ for Hent-i-Butikk
På lager i 17 av 24 butikker
-+
  • Super enkelt byggesystem
  • Uten bruk av verktøy
  • Les mer...
Blindlokk for Namron veggbokser. Super enkelt byggesystem.

Montering

Stusser og stenderfeste demonteres fra boksen ved å trekke stussen noe ut i øvre kant. Når låsetaggen er synlig vris stussen eller stenderfeste mot klokken og stussen er løs. Verktøy skal ikke brukes på stusser eller stenderfester. Når stussen er tatt av kan blindlokk monteres ved å settes i stusshullet og dreies med klokken 45 grader.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”