Nexans Ferdigtrukket PN i rør • 1051921

N-Line PN 3G6 20-50

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Ytelseserklæring
N-LINE ferdigtrukket PN kabel i hvite korrugerte PP rør for enkel montasje av skjult kabelanlegg.

N-Line er pakket i en spesialutviklet brukervennlig snelle-eske som forenkler installasjonsarbeidet betraktelig. PN-lederene er de samme PN-JetLine lederne som også finnes i PN JetSet.

Teknisk beskrivelse

N-LINE® er produsert og testet i henhold til normen IEC61386, og tilfredsstiller alle krav i NEK 400 tilelektroinstallasjoner i Norge. Rørene består av hvit polypropylen (PP). De har en grundig gjennomtenkt korrugeringsprofil som sikrer at de har optimale installasjonsegenskaper. Rørene er selvslukkende, og er testet og godkjent i henhold til de branntester som kreves i IEC61386.

Montering

PP har meget gode kulde egenskaper, og rørene tåler å bli installert helt ned mot -25 o C. NB! Vær oppmerksom på at kabelproduktene inne i rørene kan ha varierende minimum installasjonstemperatur.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Kostnader forbundet med kabelkapp av lagerført kabel belastes kunden med kr. 24,- eks mva. pr. kapp. Kapping av IKKE lagerført kabel på trommel belastes med gebyr kr. 400,- eks mva. Kjøp av hele sneller eller tromler vil ikke medføre omkostninger.