Fradelsport Hygiene • 91634

Munnbind stoff hvit vaskbart

-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
  • Gjenbrukbart munnbind
  • Levetid på 25 vask
  • Kan maskinvaskes på 60° C
  • Les mer...
Gjenbrukbart munnbind i polyester med en levetid på 25 vask.
Hjelp hverandre til å forhindre spredning av smitte til de man omgås med. Munnbind reduserer også muligheten for å bli smittet via dråpesmitte. Bruk denne masken som et supplement til de anbefalte tiltakene for beskyttelse og hygiene, så vel som reglene for sikker avstand fra andre.

Bruksområde

Det anbefales å bruke hver maske i en maksimal periode på 4 timer per dag.
Bytt ut masken med en ny på slutten av den gitte perioden, eller hvis den er blitt våt/fuktig. Bruk munnbindet kun når den er vasket og tørket godt. Ved bruk av et fuktig munnbind reduseres beskyttelseseffektiviteten. Munnbindet skal ikke brukes av en annen person før den er vasket og tørket etter gjeldene anvisning. Hvis munnbindet blir fuktig/vått ved bruk, bytt med en ren og tørr så fort som mulig. Vask det våte munnbindet før den blir brukt på nytt. Vask munnbindet etter endt bruk, og ved kontakt med dråpe/sprut fra andre personer før du bruker den på nytt. Vask hendene eller bruk alkoholbasert desinfiseringsmiddel før og etter berøring av munnbindet.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”