Mill Varmeovner
5400936

Mill Gulvovn SG1200WiFi

fra Mill
Mill Gulvovn SG1200WiFi
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Plug & Play Ja Kommunikasjon WiFi Fabrikat, Merke Mill
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 2 år garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 990,-

Internettpris!

5400936
792,- eks. mva. Ordinærpris 1 295,-Pris per 1 Stykk
-+
Fantastisk design med avrundede hjørner, som glir inn i ethvert hjem. Integrert WiFifunksjon med Appstyring og LED display med elektronisk termostatkontroll, strømindikator, veltesikring, overopphetingsvern. Vifte for rask distribusjon av varmen og høykvalitets aluminimum fot. Farge: Hvit

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”