Mill Varmeovner
5400936

Mill Gulvovn SG1200WiFi

fra Mill
4,7 av 5 ()
Mill Gulvovn SG1200WiFi
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Plug & Play Ja
Kommunikasjon WiFi
Fabrikat, Merke Mill
Effekt (W) 1200
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
5400936

1 295,-

1 036,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Athom Homey Google Assistant/Home/Assistent Tibber Power-ups
Mill Convection SG12000WIFI har vakre avrundede kanter og noe buet front ut mot sidene. En stillegående ovn som glir inn i ethvert hjem som er svært enkel i bruk. Ovnen har Integrert WiFifunksjon med Appstyring og LED display med elektronisk termostatkontroll, strømindikator, veltesikring, overopphetingsvern.

Funksjonalitet

Avansert termostat: WiFi + Millheat APP og en vifte for ekstra varmefordeling for de kalde dagene.

Sett opp ukentlige programmer med forskjellige predefinerte moduser (komfort, sov, borte og AV). Individuell temperatur i 3 forskjellige moduser i hvert rom. Du kan overstyr einnstilte programmer for hele huset, et bestemt rom eller en bestemt varmeovn. Det er ingen grunn til å endre programmet hvis du kommer hjem tidligere enn vanlig en dag). Kontroller varmeovnen uavhengig ved ikke å tilordne den til et bestemt rom og program. Dette gir deg friheten til å flytte ovnen mellom rom, i henhold til dine behov. Aktiver avansert bortemodus for å spare strøm mens du er borte. Appen vil automatisk øke temperaturen i huset ditt før du kommer hjem. Gjør kontrollen enkel ved å dele huset ditt med andre familiemedlemmer. "Åpent vindu" -funksjon som automatisk slår av ovnen hvis temperaturensensoren registrerer et plutselig fall i temperaturen. Varmeapparatet vil starte å varme igjen automatisk etter 10 minutter.

Bruksområde

Kontroller med et par tastetrykk i Millheat appen. Ved å bruke applikasjonen kan du styre forskjellige hus (hjemme, hytter etc) og så mange ovner du vil. Appen er gratis og det er ingen skjulte kostnader. Bare fortell appen hvordan en normal uke ser ut for deg, og appen vil automatisk justere temperaturen for deg, og vil gjør livet ditt både enkelt og komfortabelt.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”