Micro Matic Smart termostat • 5400802

Micromatic - Sentralstyrings gateway MSW5

  • Fungerer med

    Virker med Google Assistant/Home/Assistent

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
MSW5 gateway er knutepunktet i Microtemp sentralstyring. Èn enkelt gateway styrer opptil 32 enheter gjennom toveis radiokommunikasjon.

Teknisk beskrivelse

Alle Microtemp består av selvslukkende halogenfri plast.

Funksjonalitet

Innstillinger gjøres i vår intuitive og plattformuavhengige webapp. Med denne webappen kan du styre varmen uavhengig av hvor du befinner deg, og det er mulig å ha èn eller flere gateway i samme system. Dette innebærer blant annet at man kan samle styringen av både bolig og fritidsbolig på ett enkelt sted. Gateway kobler seg automatisk til vår sikre skyløsning i Microsoft sin Azure server, noe som innebærer at det ikke blir behov for å gjøre innstillinger ved oppdatering eller bytte av router.
/
Gateway MSW5 for Microtemp Sentralstyring kan styre inntil 32 enheter/rom og kommuniserer trådløst med MSD4 veggmontert termostat, ESD4 skinnemontert termostat og MSA4 relèmodul for veggmontering. Signalrekkevidden er på omlag 100 meter i "åpent landskap", og inntil 5 av termostatene kan fungere som en forsterker/repeater for ytterligere 100 meter. Microtemp Sentralstyring leveres med ferdig definerte døgn- og spareprogrammer, men kan også enkelt tilpasses spesielle behov.

Bruksområde

MICROTEMP SENTRALSTYRING Microtemp Sentralstyring er en løsning for energieffektiv styring av elektrisk eller vannbåren gulvvarme uten å gå på bekostning av komforten. Ved hjelp av vår plattformuavhengige WebApp for smarttelefon, nettbrett og PC/Mac får du enkel kontroll over varmen, uansett hvor du måtte befinne deg. Microtemp Sentralstyring er spesielt utviklet for norske forhold og behov. Andre fordeler med Microtemp sentralstyring: Oversikt over energiforbruket - rom for rom Feriemodus Frostsikring Kom frem til oppvarmet hytte Av/på-styring av elektriske apparater med relèmodul Hold oversikt og kontroll over elektriske komponenter mens du er borte

Montering

Gateway monteres enkelt og raskt på vegg i nærheten av router. Koble til strøm og nettverkskabel så er gateway klar for å legge til termostater og relèmoduler. For ytterligere veiledning om tilkobling og oppsett kan du se vår instruksjonsfilm. Løsningen er den eneste på markedet som kan tilby skjult installasjon med appstyrte termostater for skinnemontering, samt helt unike trådløse IR-følere.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”