Namron Industriarmatur
3306720

Lysarmatur Storm Sprutsikker 2X58W IP65

fra Namron
4,7 av 5 ()
Lysarmatur Storm  Sprutsikker 2X58W IP65
Kapslingsgrad IP65 Spenning 230V Effekt 2x58W
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 649,-

3306720
519,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Tett industriarmatur med elektronisk ballast.
Armaturhus i forsterket polykarbonat for å tåle de mer krevende oppgavene. Den elektroniske ballasten gir rask tenning og flimmerfritt lys.
Avdekning i klar polykarbonat. Rustfrie stålklips holder skjermen på plass. Det er gjennomgangskobling på denne armaturen.
Velegnet for bruk utendørs og i tøffe miljøer som fjøs, storkjøkken, bilvask og lignende. Anbefales ikke for bruk i fryserom og grisehus. Leveres med gjennomgangskobling 3x2,5 mm².
IP65. LxBxH 1578x166x100mm. Lysrør følger ikke med.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”