Unilamp Lolite Round 1x4W Hvit Dimbar veggarmatur IP55, Kl
3109796

Lolite Round 1x4W Hvit

fra Unilamp
Lolite Round 1x4W Hvit
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 699,-

3109796
559,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Dekorativ sirkulær veggarmatur for utendørs eller innendørsbruk. Armaturen har meget liten byggehøyde. Asymmetrisk nedrettet lysfordeling. Dimbar, 2700K. IP55, Klasse I. Dobbel kabelinnføring på baksiden.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”