Unilamp LED downlight
3229320

Limbo 10W WarmDim Downlight Matt Hvit

fra Unilamp
4,8 av 5 ()

-40%RABATT

Limbo 10W WarmDim Downlight Matt Hvit
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Kapslingsgrad IP44 Effekt 10W Energiklasse A+
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 461,40

Kuppvare! kr. 769,-

3229320
369,12 eks. mva. Ordinærpris 769,-Pris per 1 Stykk
-+
Førpris 14.10.2019 769,-Tilbudet varer så langt lageret rekker
Limbo WarmDim er en innfelt LED downlight som kan tiltes 30⁰ med meget lav innfellingsdybde, kun 34 mm. Dette gjør den ideell til bruk i lave nedforinger og til rehabilitering/utskifting av første generasjons lavtbyggende lavvolt downlights. WarmDim løsningen gir et varmere lys når den dimmes ned—også med standard dimmere. Lysfargen skifter trinnløst fra 3000⁰K til 2000⁰K ved dimming—akkurat som halogenlyset. Limbo leveres komplett med en ekstern dimbar LED driver med ferdig kabling mellom armatur og LED driver. Tilkobling i LED driver via hurtigklemmer med viderekoblingsmulighet og integrert strekkavlaster. Det er god koblingsplass og ekstra klemme for terminering av jordleder. Effekt: 10W. Farge: matt hvit.

Bruksområde

For innendørs og utendørs bruk, sprutsikker (IP 44).

Montering

Leveres komplett med ekstern LED driver ferdig kablet mellom armatur og driver. Tilkobles med medfølgende hurtigklemmer med integrert strekkavlaster og mulighet for viderekobling. God plass for kobling og det medfølger ekstra klemme for terminering av jordleder. Felles inn i tak med en utsparing på 82-84 mm.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”