LIFX Mini Color
60302

LIFX Mini RGB E27 WiFi Smart LED Lyskilde

fra Lifx
LIFX Mini RGB E27 WiFi Smart LED Lyskilde
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Effekt 8W Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon WiFi Lysgruppe Color
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 455,-

Internettpris!

60302
364,- eks. mva. Ordinærpris 459,-Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

LIFX Mini RGB gir deg levende farger og den perfekte temperaturen av hvitt lys. Dette trådløse WiFi-lyset er perfekt for en enkel og rimelig smart belysning.

LIFX Kan integreres med de fleste smarthus-systemer.

Funksjonalitet

Lek med 16 millioner farger eller lys opp rommet med varme og kalde toner av hvitt. Her er valgene mange og du kan også velge "Day & Dusk" funksjonen for å styre lyset på din måte i hverdagen, og etter dine personlige behov.

Bruksområde

Dim lyset til den stemningen du ønsker å skape, enkelt via App.

For talestyring kan du koble LIFX Mini RGB med Google Home, Amazon Alexa, Apple Homekit eller Microsoft Cortana.

Montering

Last ned appen, koble deg til WiFi helt uten hub og kom igang med din nye Med LIFX Mini RGB.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”