Lifx Mini Day & Dusk
60310

LIFX Mini Day & Dusk E27 WiFi Smart LED Lyskilder 4pk

fra Lifx

-13%RABATT

LIFX Mini Day & Dusk E27 WiFi Smart LED Lyskilder 4pk
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon WiFi Effekt (W) 8
Bestiller du nå, sendes varen i morgen , eller henting i valgt lager i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 999,-

Kuppvare! kr. 1 149,-

60310
799,20 eks. mva. Ordinærpris 1 149,-Pris per 1 Stykk
-+
Førpris i dag 1 149,-Tilbudet varer så langt lageret rekker

Fungerer med

Apple HomeKit Amazone Alexa Google Assistant/Home/Assistent Nest
LIFX Mini Day & Dusk 4pk er inspirert av solen og hjelper deg til å forbedre helsen og livsstilen din med å gi deg lys etterlignet dagslys og solen på en naturlig måte, fra varmhvitt til kaldhvitt lys.

Funksjonalitet

Styr lyset på din måte i hverdagen, og etter dine personlige behov.
Sett på alarmen og la lyset vekke deg på en naturlig måte, med myke toner av hvitt lys eller vær aktiv og få opp energinivået i løpet av dagen med naturlige og lyse hvite toner. Finn roen når kvelden kommer seg med varmhvitt med en gul glød, som hjelper deg å slappe av. Gå til sengs ved at lysene stilles til et behagelig nattlys eller stenges helt av.

Bruksområde

Dim lyset til den stemningen du ønsker å skape, enkelt via App.

For talestyring kan du koble LIFX Mini Day & Dusk med Google Home, Amazon Alexa, Apple Homekit eller Microsoft Cortana.

Montering

Last ned appen, koble deg til WiFi helt uten hub og kom igang med din nye LIFX Mini Day & Dusk.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”