Elko Koblingsboks 87 IP65 PH • 1240187

Koblingsboks 87 IP65 PH Elko

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Produktblad
      • Målskisse
87 koblingsboks er en støvtett og spylesikker koblingsboks, med kapslingsgrad IP65 av høy kvalitet, for installasjon i krevende omgivelser. Koblingsboksen opprettholder sine egenskaper helt ned til -25ºC. 12 høykvalitetsmembraner for kabelinnføring rundt boksen, og to i bunnen, gjør koblingsboksen meget brukervennlig, samtidig som de opprettholder IP graden. Membranene kan enkelt fjernes for å montere skapmuffe eller kabelnipler. Skruebrønnene er tilpasset skruer med stort skivehode. Strekkavlaster for kabel kan bestilles separat el.nr: 12 401 89. Koblingsboksen kan forsegles i to av hjørnene. Boksen er halogenfri og gir ingen skadelige gasser ved eventuell brann eller høye temperaturer. Den har en brannmotstand på 650°C og er NEMKO godkjent.
Leveres uten koblingsklemmer, godkjent for 6 koblinger/max 20 ledere med 1,5mm², eller 5 koblinger/max 15 ledere med 2,5mm². Hulltaking bør kun utføres med kabel, slik at membranen omslutter kabelen på riktig måte. Åpne dreneringshull ved montering.
Leveres i polarhvit eller antrasitt (mørk grå) farge.

IP65
400V
Farge: Polarhvit
Mål: 87x87mm
Koblingsboksen er godkjent for:
1,5mm² - 6 koblingsklemmer - Max 20 ledere
2,5mm² - 5 koblingsklemmer - Max 15 ledere
Halogenfri
Kalde omgivelser ned til -25°C
Mulighet for strekkavlaster

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”