Frico CIR11521 Comfortinfra 1500W 230V
5432532

INFRAVARMER CIR 115 1500W

fra Frico
INFRAVARMER CIR 115 1500W
Spenning 230V Bruksområde Utendørs Effekt (W) 1500
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Infravarmer CIR 115 1500W, for et diskret design og funksjon.
CIR er med sin slanke design, diskret, lydløs, usynlig og den trenger liten plass.

Teknisk beskrivelse

Høyglanspolert aluminium med maksimal korrosjonsbeskyttelse. Grå koblingsbokser av varme- og værbestandig polykarbonat. Ekstraisolert element, hvilket betyr at det ikke finnes risiko for lekkasjestrømmer eller jordfeil.

Bruksområde

Reflektoren gir en behagelig varme året rundt på terrasser, balkonger og uterestauranter.

Montering

CIR monteres horisontalt i taket eller på veggen med de medfølgende, justerbare monteringsbrakettene. Vinkelen på varmeren kan tilpasses for optimal komfort. Standardbrakettene kan ikke brukes til montering i vinkel i taket, fordi avstanden da blir mindre enn minsteavstanden. CIR kan også henges opp med vaier.

Forbehold

Krever ingen værbeskyttelse og har fem års garanti mot rust.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”