Google
4514736

Google Wifi 3-PK NDX

fra Google
Google Wifi 3-PK NDX
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Kommunikasjon Bluetooth Fjernstyres med App Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 3 188,-

Internettpris!

4514736
2 550,40 eks. mva. Ordinærpris 3 599,-Pris per 1 Pakke
-+
Google Wifi (3-PK) er en ny type WiFi-løsning som erstatter ruteren din, den fungerer sammen med ditt modem og Internett-leverandør for å kunne gi deg det beste signalet på hver enhet i hjemmet ditt. Kompatibel med alle Internett-leverandører.
Nyt en opplevelse som er pålitelig og fleksibel, og håndterer dine enheter og online aktiviteter sømløst.

Pakken inneholder: 3 Google Wifi-punkter, 3 strømadaptere, 1 Ethernet-kabel (2 m), Hurtigstartveiledning.

Sofistikert maskinvare og skybasert sikkerhet som oppdaterer seg selv automatisk, betyr at du alltid er beskyttet.

Funksjonalitet

Nyt et raskt signal i alle rom og på alle enheter.
Google WiFi bruker masketeknologi («mesh») for å lage ett enkelt WiFi-nettverk, så du kan beholde forbindelsen når du beveger deg fra rom til rom.

Familievennlige kontroller.
Få barna til middagsbordet eller i seng ved å planlegg faste WiFi-pauser på barnas enheter.

Bruksområde

3-PK er beregnet for stor bolig (ca 270-420m²)

Produktet krever Google-konto, Android-enhet (Android 4.0.3 eller nyere) eller iOS-enhet (iOS 8.0 eller nyere), Google Wifi-appen, Internett-tilkobling via bredbånd. Hvert Wifi-punkt må kobles til en stikkontakt.

Montering

Få dekning overalt,
WiFi-punktene forbindes med hverandre, og dermed kan du sette opp så mange du vil uten at det påvirker netthastigheten.

Med Google Wifi-companion-appen kan du blant annet se hvem som er tilkoblet, kjøre en speedtest, feilsøke og konfigurere gjestenettverk. Nettverksassistenten til Google Wifi tar hånd om det som skjer i bakgrunnen, så du kan bruke WiFi uten å måtte justere ruteren din. Kobler deg alltid til det raskeste Wifi-punktet.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”