Google Home Mini norsk kull
4509412

Google Home Mini Charcoal Nordics

fra Google
Google Home Mini Charcoal Nordics
Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Kommunikasjon Bluetooth Fjernstyres med App Kommunikasjon WiFi Tilkobling Mikro-USB
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 499,-

4509412
399,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Google Assistant/Home/Assistent
Google Home Mini Charcoal, din personlige assistent.
En smarthøyttaler som alltid er tilgjengelig når du måtte trenge hjelp, da den har Google-assistenten innebygd.

Funksjonalitet

Med Google Home Mini kan du få hjelp i alle rom uten å løfte en finger da den drives av Google-assistenten. Still den spørsmål eller be den gjøre tjenester/ting for deg. La Google Mini hjelpe deg med å planlegge dagen din å sjekke timeplanen din, reiseinformasjon og daglige rutiner.
«Hey Google, trenger jeg paraply i dag?» Du kan snakke med din Google Mini, spørre om hvordan været blir til helgen, nyheter, sport med mer. Med Voice Match kan Google Home Mini skille stemmen din fra andres.

Be din Google Mini om å sette på spillelisten din fra Spotify eller å strømme TV-serier, filmer og annet innhold til TV-en med Chromecast. «Hey Google, spill av Bird Box på netflix og demp belysningen» Merk at for å kontrollere enheter som lys og termostater kreves kompatible smartlys og smarttermostater knyttet til Google Home.

Bruksområde

Opptil seks personer kan knytte kontoene sine til Google Home for å få personlig tilpassede svar.

Montering

Krever et WiFi nettverk, en strømkontakt i nærheten og en kompatibel mobilenhet. For å kontrollere visse enheter og funksjoner i hjemmet ditt kreves en kompatibel smartenhet. Merk også at det kan kreves abonnement for noen typer innhold.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”