Glamox 3001 varmeovner
5420855

Varmeovn TLO 250W List 49x18cm GLAMOX

fra Glamox
4,8 av 5 ()

-35%RABATT

Varmeovn TLO 250W List 49x18cm GLAMOX
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V Bruksområde Innendørs Effekt 250W Plug & Play Ja
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 499,-

Kuppvare! kr. 769,-

5420855
399,20 eks. mva. Ordinærpris 769,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
Glamox 3001 er en funksjonelle og fleksibel ovn med minimal støvforbrenning. Ovnen er sikret mot overoppheting og deksel over regulering hindrer uønsket endring av temperaturen. Ingen skarpe kanter. Glatt overflate. Enkel å vedlikeholde. Leveres med separat veggfeste med påmontert koblingsboks for fast montasje. Plug-in termostat følger ikke med og må bestilles separat. BxH: 490x180 mm. Effekt: 250W. Farge: hvit

Glamox 3001

Glamox 3001 er din mest funksjonelle og fleksible ovn.

Laget for bruk i hjem og næringsbygg. Ovnen har minimal støvforbrenning på grunn av stor kjøleflate på elementet. Den har ingen skarpe kanter og en glatt og holdbar overflate. Ovnen er sikret mot overoppheting og deksel over regulering hindrer uønsket endring av temperaturen. Modellen TPVD60 er lavtemperert og et godt alternativ på barnerommet. Glamox 3001 kan enkelt løsnes fra veggfestet i overkant, for så å vippes frem, noe som forenkler renholdet.

Ovnene er tilpasset for ”plugg inn” termostater. Du kan velge mellom mange ulike termostater. Alt fra enkle elektroniske, til de mest avanserte for sentral regulering. Blant annet for automatisk fjernstyring fra Glamox Harmony 5000.

Ovnene leveres i flere effekter fra 300 watt til 2000 watt. De er enkle å montere og leveres med separat veggfeste med påmontert koblingsboks for fast montasje. Koblingsboksen er flyttbar i sideretning. Ovnene kan tilkobles spennnig enten via den medfølgende koblingsboks eller direkte i stikkontakten med ledningen med plugg som kommer ut bak på ovnene.

TPA og TLO er laget for bruk i hjem og næringsbygg. TPA er 35 cm høy, TLO er 18 cm høy og begge leveres i flere effekter fra 300W til 2000W. Du kan velge ulike termostater. Alt fra enkle elektroniske, til de mest avanserte fore sentral regulering. Blant annet for fjernkontroll fra Glamox Harmony.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”