Flexit Ventiler
49053

FRISKLUFTVENTIL AERO100 V2

fra Flexit
FRISKLUFTVENTIL AERO100 V2
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 469,-

49053
375,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Flexit friskluftsventil Aero 100V2 er en komplett ventil for tilførsel av friskluft til boligen. Utstyrt med filter, kondensisolering og trinnløs regulering av luftmengde.

Teknisk beskrivelse

Utvendig stormkappe med insektsgitter i syrefast stål. UV-bestandig plast.

Bruksområde

Monteres i soverom, oppholdsrom eller andre områder med behov for ventilasjon.

Montering

Anbefalt plassering er høyt på veggen og helst over en varmekilde som gir god komfort.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”