Develco
4514727

Føler til lekkasjesensor

fra Develco
Føler til lekkasjesensor
Kapslingsgrad IP20 Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Føler til lekkasjesensor. Føleren er konstruert for å oppdage vann i områder med høy risiko eller flom, f.eks. kjeller, eller med vanskelig tilgjengelighet, bl.a. under husholdningsapparater.

Funksjonalitet

Gjennom øyeblikkelig lekkasjedeteksjon, vil føleren bidra til å forhindre potensiell skade på eiendom og personlig eiendeler.

Montering

Sokkelen monteres på vegg, og føleren plasseres på gulv.

Illustrasjon/video

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”