• Varmecomfort
  • Flexwatt Varmefolie 60cm bredde - 90w/m2

    Flexwatt Varmefolie

  • Artikkelnummer: 5410619
  • Merke: Varmecomfort
Flexwatt Varmefolie 60cm bredde - 90w/m2

Frakt

Vekt: 0,20 Kg Frakt fra

kr. 199,-

Nettopris!

159,20 eks. mva. Pris per 1 Meter
-+

Prisgaranti | 60 dagers åpent kjøp


25 år garanti
Bekreftet 15.02.2018
Leveres av Elektroimportøren AS
Selges kun på nett fra sentrallager
  • GTIN nummer: 7070990103947
  • Elnummer: 54 106 19
Spenning 230V Belastning strømskinner 10A Effekt 90w/m2 Garanti 25 år
Flexwatt varmefolie. En fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv. Ingen støpemasser, lav byggehøyde og en rask varme som er lett å regulere. Holder seg under parkettleverandørenes krav til 27 grader. Varmefolien legges direkte på Depron eller Reflektor isolasjonsplater, som i tillegg til å være trinnlydsdempende, sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Nå med 25 års garanti på folien. Bredde: 600 mm. Effekt: 90W/m2.

Relevante emneord

Flexwatt varmefolie

En fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv. Ingen støpemasser, lav byggehøyde og en rask varme som er lett å regulere. Holder seg under parkettleverandørenes krav til 27oC , forutsatt at man ikke dekker til gulvet med f.eks. dyner, sakko sekker, delevegger el. Man kan bruke tepper, men ikke gummi underside eller for tykke. Varmefolien legges direkte på Depron eller Reflektor isolasjonsplater, som i tillegg til å være trinnlydsdempende, sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Lengdene tilpasses med saks. Den elektriske installasjonen skjer raskt ved hjelp av godkjente tilkoplingsklemmer og tilkoplingstang. Så legger man en 0,2mm plast før parkett, laminat el.
Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre forbrukere at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”