• Elektroimportøren Partner
  • Ferdig montert LED-lampe m/sensor

    Elektroimportøren Partner Belysning

  • Artikkelnummer: 52308  | 
  • GTIN nummer:   | 
  • Merke: Elektroimportøren Partner   
Ferdig montert LED-lampe m/sensor

 

 

Bestiller du nå, sendes varen i dag

kr. 1 799,-

Nettopris!

1 439,20 eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
Leveres av Elektroimportøren Partner
Utskiftning av eksisterende lampe til LED-lampe med sensor, eller montering av LED-lampe på eksisterende opplegg for lampe.


Pakken inkluderer:

Materiell, 1 oppmøte, inntil 50 km reisevei t/r

Funksjonalitet

Å bytte ut en taklampe i f. eks gang/bod til en LED-lampe med sensor, vil bidra til både økt komfort og sikkerhet. En lampe med sensor skrur seg på av seg selv når den detekterer bevegelse, ergo trenger du ikke lenger betjene bryteren på den. Tenk bare når du kommer hjem fra butikken med x antall bæreposer i hendene, og lyset skrur seg på automatisk så du slipper sette fra deg posene! I tillegg er levetiden på en LED-lampe ekstremt lang, så du trenger ikke tenke på lyspære-skift på mange år!

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand, byttes på eksisterende lyspunkt eller monteres på eksisterende opplegg for takbelysning.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”