Fujitsu Montert Varmepumpe • 90076

Ferdig montert Fujitsu Norgespumpa 5.7 varmepumpe

Spesialpris!

90076

26 490,-

21 192,- eks. mva. Medlemspris 19 990,-Pris per 1 Stykk
Vipps Hurtigkasse Hurtigkasse
-+

Minimum totalkostnad per 1 Stykk kr. 26 490,- se tjenester

 • Ferdig montert pumpe til fast pris og avtalt tid!
 • Problem- og risikofritt
 • Lekkert design
 • Scop 4,6
 • Høy energisparing og varmeeffekt
 • Styres fra Smarttelefon
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • Brukerveiledning
   • Teknisk Datablad
   • Installasjon
   • Energiklasse
Norgespumpa leverer den høye nominelle effekten helt ned -15°C utetemperatur, og har garantert drift ned til -25°C
Optimal energisparing med lavt lydnivå er oppnådd gjennom bruk av tor varmeveksler i kombinasjon med en stor tverrstrømsvifte.
Norgespumpa kommer med ferdig integrert WiFi adapter som muliggjør styring fra hvor som helst. I tillegg finnes det et stort utvalg av tilbehør for alternative styringer.

Funksjonalitet

Lekkert og slankt nordisk design med rette linjer-bygger kun 22 cm ut fra vegg
Høy varmeeffekt også på kalde dager. Gir hele 3,40 ved -15 ºC
Integrert adapter for styring fra smarttelefon
Godkjent og testet for drift helt ned til -25 ºC hvor den gir hele 2,77 kW
Høy SCOP på 4,6 sørger for høy energibesparelse
Lavt lydnivå og stille drift
10 graders funksjon
Filter for inaktivering av virus med dokumentert effekt (tilleggsutstyr)
Spesielt utviklet for vårt kalde og utfordrende norske klima
Leveres med app styring
Miljøvennlig kjølemedie
Effektiv og rask avriming
Avanserte funksjoner for tidsstyring
cop 4,44
Scop 4,6

Bruksområde

Norgespumpa er spesielt utviklet for vårt kalde og utfordrende klima. Slankt og stilig design på innedelen gjør at den passer diskret inn i norske hjem.

Montering

100% trygghet og enkelhet med våre ferdig monterte varmepumper! Elektroimportøren er opptatt av å gjøre hele opplevelsen med å kjøpe varmepumpe problem- og risikofritt. Nå tilbyr vi ferdig montert varmepumpe til fast pris og avtalt tid!

Ingen overraskelser - For deg som vil ha det enkelt. La en av våre partnere ta installeringen! Alle våre partnere er sertifiserte installatører og sikrer at installasjonen blir forskriftsmessig utført, i alt fra planlegging, via gjennomføring, til ferdigstillelse og dokumentasjon.

Ferdig montert varmepumpe til fast pris, avtalt tid og du er sikret en fagmessig og forskriftsmessig installasjon - ingen overraskelser - ingen liten skrift eller skjulte kostnader – og best av alt; de kommer når det passer deg.

Normal leveringstid er 3-6 uker, forutsatt at varmepumpen finnes på lager. I høysesong (høst, vinter) kan lengre leveringstid forekomme.

Forbehold

Når du får montert en varmepumpe må du ha tilgang til en stikkontakt maksimum 1 meter fra utedelen. Denne vil forsyne hele varmepumpen med strøm. Selve kursen til varmepumpen skal ha jordfeilbryter slik at strømmen kuttes i stedet for at mennesker eller dyr risikerer strømgjennomgang dersom det oppstår jordfeil. Kursen bør utstyres med en 16 ampere sikring.

Det anbefales en egen kurs som kun brukes til varmepumpen. Det gir nemlig de beste forutsetningene for stabil drift ettersom du ikke risikerer at sikringen går som følge av at du kobler til annet utstyr på kursen. Har du ikke dette i dag? Se tilbehør og/eller tjenester.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”