EZVIZ Smart kamera • 94342

Ezviz C2C Wifi Kamera H.265

  • Fungerer med

    Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med IFTTT

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
C2C er et enkel, men ekstremt kraftig Wi-Fi-kamera med magnetisk base. C2C leverer Full HD 1080p-video, og med et 108° ultravidvinkelobjektiv dekker den et bredere område av rommet, slik at du kan følge med på hva som er verdifullt for deg. Når det er mørkt, bytter C2C automatisk til nattsynmodus for full HD-videodekning døgnet rundt, noe som sikrer en nattsyn på opptil 10 meter.

I boksen får du:
- C2C Kamera
- Skrue sett
- Base
- Strømkabel 3 meter
- Strømadapter
- Monteringsmal
- Metallplate
- Kit for vann og støvtett montering
- Hurtigstartveiledning

Funksjonalitet

C2C ser etter bevegelse. Den vil sende øyeblikkelige varsler til smarttelefonen din når den oppdager bevegelser. Dette kameraet leveres også med tre lydvarslingsmoduser for bevegelsesdeteksjon - stille, kort pipetone og sirene. Sett kameraet i sirenemodus slik at du hører varselet høyt og tydelig.

Med ett trykk på EZVIZ-appen på mobilenheten din, kan du aktivere hvilemodus. Sett visning og opptak i sanntid på pause når du trenger personvernet. Kameraet leveres med en innebygd mikrofon og høyttaler, noe som muliggjør toveis lyd via kameraet og telefonen eller nettbrettet.

Kameraet har den avanserte H.265-videokomprimeringsteknologien, og oppnår bedre videokvalitet med bare halvparten av båndbredden og halvparten av lagringsplassen i forhold til den forrige H.264-videokomprimeringsstandarden. Lagre opptakene dine med fleksible og sikre løsninger. C6N leveres med et innebygd MicroSD-kortspor som kan lagre opptil 256 GB innspilte opptak. Du kan også lagre bildene dine i EZVIZ Cloud* for ytterligere sikkerhetskopiering.

Å beskytte dine data og ditt personvern er vår høyeste prioritet. Dataoverføring mellom kameraet og EZVIZ Cloud er kryptert fra ende til ende. Bare du har nøklene til å dekryptere dataene. For å få et ekstra lag med personvern, kan du alltid aktivere kameraets hvilemodus på EZVIZ-appen.

Montering

Enkel installasjon
C2C leveres med en magnetisk base og monteringssett for enkel plassering på vegger eller tak. Når den er konfigurert, kan du justere den manuelt for å dekke omtrent hvilken vinkel du trenger.