Metrel installasjonstester med innebygget sikringstabell
8022911

Eurotest AT – KAT IV Automatisk installasjonstester

fra Metrel
Eurotest AT – KAT IV Automatisk installasjonstester
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Eurotest AT er en fullautomatisk installasjonstester med automatisk test/godkjennelse og innebygget sikringstabell. Det er slutt med å se på sikringskurver og her gjøres alle målinger med ett trykk.


Leveres komplett i veske inkl. oppladbare batterier, lader, måleledninger og brukermanual, PC-kabel (RS-232/USB) og programvare.

Teknisk beskrivelse

Testeren Utfører alle målinger i henhold til NEK 400 og navngir målingene direkte på instrumentet (uten PDA eller PC). Tester alle typer jordfeilbrytere Type A, AC og B (DC) 2- 3- og 4.

- Polet jordmotstandsmåling
- Hukommelse for 2000 målinger
- programvare og PC-kommunikasjon
- Eurotest AT tilfredsstiller IEC 61010-1 KAT III 600V og KAT IV 300V

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”