EO Charging eoHUB smartenhet
1502422

eoHUB smartstyring for eoGenius

fra EO Charging
eoHUB smartstyring for eoGenius
Spenning 230V Bruksområde Innendørs
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
eoHUB smartenhet lar deg styre ladestasjonene til elbil fra eoGenius via en app.

Teknisk beskrivelse

Dynamisk lastbalansering (krever tilkobling av strømtrafoer). Statisk lastbalansering.

Funksjonalitet

Kan lastbalansere opptil 30 eoGenius ladestasjoner. Åpner for bruk av eoCould og eoApp, kommuniserer via eoCloud og med eoApp kan man kontrollere tilkoblede landestasjoner. Åpen kommunikasjonsprotokoll - OCPP kompatibel.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”