Elko SmartTermostat Plus PH • 4523403

ELKO SMART Zigbee Termostat Plus Polarhvit

  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med ELKO Smart Virker med Homey Bridge

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Produktblad
      • Brukerveiledning
Oppgrader hjemmet ditt med ELKO SMART Zigbee Termostat Plus, en intelligent og effektiv løsning for temperaturkontroll. Denne smarte termostaten passer perfekt for tradisjonelle varmekabler eller varmefolie med en belastning opp til 3520W. Den har også allsidig bruk, inkludert styring av motoriserte ventiler eller sirkulasjonspumper for vannbasert varme.

Teknisk beskrivelse

ELKO SMART Zigbee Termostat Plus benytter Zigbee-kommunikasjonsteknologi og integreres direkte i ELKO Smart-systemet. Med støtte for ulike gulvsensorer (10K Ohm, 12K Ohm, 15K Ohm, 33K Ohm & 47K Ohm), gir denne termostaten pålitelig og presis temperaturkontroll. Det innovative DOT-Matrix-displayet kan også dempes via appen.

Funksjonalitet

Termostaten gir deg full kontroll over temperaturen i hjemmet. Den kan enkelt tilpasses og styres gjennom ELKO Smart-appen, som gir deg muligheten til å konfigurere tidsplaner og automatiseringer. Sammen med ELKO Smart kan du optimalisere energiforbruket og skape et sømløst system.

Bruksområde

Denne smarte termostaten er ideell for soverommet eller ethvert annet rom hvor presis temperaturkontroll er nødvendig. Med støtte for ulike gulvsensorer tilpasser den seg forskjellige varmesystemer, og den kan brukes til å styre vannbaserte varmeløsninger.

Montering

Montering av ELKO SMART Zigbee Termostat Plus er enkel og brukervennlig. Følg de medfølgende instruksjonene for å installere termostaten på kort tid. Velg mellom rom, gulvføler eller regulator for å tilpasse termostaten etter dine spesifikke behov. Oppgrader hjemmet ditt med denne avanserte og brukervennlige termostatløsningen.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”