Elektroimportøren Partner Belysning
52319

Bytte av downlights utendørs til Alfa sort

fra Elektroimportøren Partner
Bytte av downlights utendørs til Alfa sort
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

kr. 899,-

Fastpris!

52319
719,20 eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
Utskiftning av eksisterende utendørs downlights til LED-downlights

Pakken Inneholder:
1 stykk Alfa LED Outdoor 10W Matt Sort IP44.
Installasjon.

Pakken inkluderer:
Materiell, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Funksjonalitet

LED er komfort, trivsel og økonomi. Ved å bytte ut eksisterende halogen-downlights til nye moderne LED-downlights, får man lavere energiforbruk og økt levetid. LED-downlights gir samme fargeopplevelse på lyset som tradisjonell halogenbelysning, og gir deg i tillegg også bedre lys.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”