Ty-its Strips og Buntebånd
1348762

Buntebånd Strips UB385C Naturell 385x4,6mm

fra Ty-its
Buntebånd Strips UB385C Naturell 385x4,6mm
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 99,-

1348762
79,20 eks. mva. Pris per 100 Stykk
100 x
-+
Salgspakning: 100 Stykk
Ty-its strips med innvendige riller for sikkert grep om kabler, rør eller slanger. Sorte strips er bedre egnet for utendørs bruk. Størrelse: 385x4,6 mm. Farge: naturell.

Vi leverer og lagerfører alt av strips, kabelstrips, buntebånd.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”