Elko Bryter Innfelt
1410221

Bryter innfelt 1pol RS16/1 PH Elko

fra Elko
4,9 av 5 ()
Bryter innfelt 1pol RS16/1 PH Elko
Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Belastning (A) 16
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
RS16 innfelt bryter passer inn i alle Elko kombinasjonsplater. Ved innbygging i kombinasjonsplate må festeramme L339 benyttes. For ombygging til bryter m/ lys benyttes vippestykke med lysåpning samt lysenhet (L608/S740). For ombygging til IMP benyttes impulsfjær T47(14 109 14). IP20.

Funksjonalitet

1-polet brudd. Av/På.

Bruksområde

Benyttes oftest i stue, kjøkken eller soverom der man ønsker å slå av/på lyset med en bryter. 1-pol.

Montering

Felles inn i standard Elko veggboks eller kombinasjonsplate. Innfellingsdybde på kun 11,5 mm.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi leverer og lagerfører alt av brytere og dimmere for bruk i hjem, nærings- og industribygg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”