Nest smart røykvarsler, trådløs, 3pk
89480

Brannvarslerpakke Nest 3 pk

fra Nest
4,6 av 5 ()
Brannvarslerpakke Nest 3 pk
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Bluetooth
Fjernstyres med App
Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fungerer med

Virker med Google Assistant/Home/Assistent
Sikre hjemmet med brannvarslerpakke fra Nest, 3 pk.

Pakken inneholder 3 stykk røyk- og karbonmonoksidalarmer som tenker, snakker og sender varsler til telefonen din.

Funksjonalitet

Nest Protect Battery oppdager både rask og ulmende ild samt karbonmonoksid som er en usynlig, giftig gass. Den forteller deg hva problemet er og hvor det har oppstått. Den kan også gi deg en vennlig Heads-Up før den må spille av alarmen, og du kan slå den av med telefonen. I tilfelle du ikke er hjemme, sender Nest Protect et varsel til telefonen din hvis alarmen går av eller når batterinivået er lavt. Den tester seg selv 400 ganger om dagen, og viser at alt er i orden med et grønt blink når du slår av lysene, sånn at du kan sove enda bedre om natten. Og den passer på familien din i opptil ti år.Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”