J&EL Bordvifte • 92140

J&EL Bordvifte sort 30cm

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
En vifte trenger absolutt ikke å være et skjemmende element i hjemmet ditt. Den spennende kombinasjonen med moderne sort og «tre-look» gjør at dette er en stilig bordvifte som du kommer til ønske å ha stående fremme - på hjemmekontoret, i stuen eller på soverommet.

Viften er oscillerende (roterende) slik at luften vil sirkulere gjennom større deler av rommet, og med tre ulike hastighetsinnstillinger sørger den for effektiv avkjøling selv på de varmeste sommerdagene.

Med rotorblader av metall, som kutter lettere gjennom luften og har mindre vibrasjoner, gir denne viften fra seg mindre støy enn en standard vifte med plastblader.

Viften kommer også i gulvstående variant.

Teknisk beskrivelse

Diameter: 33,5cm Høyde: 40,5cm Kabellengde: 180 cm

Funksjonalitet

Viften har tre ulike hastighetsinnstillinger som justeres ved hjelp av bryter:
1: Lav hastighet
2: Middels hastighet
3: Rask hastighet
0: Stopp

Viftehodet er justerbart. Stigningsvinkel justeres ved å stille på justeringsknapp.

Bruksområde

Dette er en både dekorativ og effektiv bordvifte som enkelt kan flyttes rundt i huset etter behov.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”