ToughTested Lyd og bilde
8876290

Bluetooth-neckband m/noise canceling og høyttaler

fra ToughTested
Bluetooth-neckband m/noise canceling og høyttaler
Bruksområde Innendørs Kapslingsgrad IP54 Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Heavy-duty bluetooth-neckband med 10x støyreduserende mikrofon. Med denne får du en både øreplugger med god lyd, hørselvern, samt mulighet for høyttaler i ett og samme produkt. Høyttalermodus muliggjør telefonsamtaler og lytting til musikk, uten å måtte bruke ørepluggene. Leveres med både Flexfoam minne-skum og utskiftbare silikonplugger i flere 3 forskjellige størrelser.

Teknisk beskrivelse

Sertifisert støyreduksjonsklassifisering (NRR) på 23 db gir beskyttelse mot støybelastninger som kan skade hørselen (NB! Dette gjelder ikke i høyttalermodus). IP54 klassifisert for vann / svette / støvmotstand.

Funksjonalitet

Bluetooth 4.1 for lengre rekkevidde og batterilevetid. | Batterilevetid: 100 timer i standby, 15 timers taletid og opptil 20 timer med musikkavspilling.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”