EIP Bevegelsesensor
1402738

Bevegelsessensor Tak Infrarød PS-SS49

fra EIP
Bevegelsessensor Tak Infrarød PS-SS49
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V Bruksområde Innendørs Effekt (W) 500
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Infrarød bevegelsessensor med integrert krets. Automatisk, energieffektiv og med praktiske funksjoner. Den infrarøde energien brukes som kontroll-signal. Deteksjon starter med engang registreringsområdet blir berørt. Natt og dag blir automatisk registrert. Deteksjonsområde: 6 meter. Belastning: 500W(glødepære) og 100W(sparepære). 230V. IP20.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”