Namron Bevegelsesensor
1402734

Bevegelsessensor Microbølge PS-RS02S

fra Namron
Bevegelsessensor Microbølge PS-RS02S
Kapslingsgrad IP20 Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Enkelt og rimelig tiltak for å spare strøm. Ved å koble sensoren til en lysarmatur vil den slå av lyset når det ikke er bevegelse i sensorområde.
Kan monteres innvendig i de fleste lysarmaturer av type plafond eller lysrørarmatur. Produktet er en aktiv sensor som utstråler høyfrekvente elektromagnetiske bølger (5.8GHz) og mottar ekkoet tilbake. Sensoren registrerer endringen i omgivelsene fra den minste bevegelse i deteksjonssonen. En mikroprosessor utløser deretter “slå lyset PÅ” kommandoen. Deteksjon er mulig gjennom dører, glassruter eller tynne vegger.
Flere lysarmaturer kan kobles til sensoren dersom man holder seg innenfor sensorens maksmale belastning.
Sensoren oppdager best objekter som beveger seg mot sensoren.
Strålingen fra sensoren er kun <10mW, som tilsvarer en hundredel av strålingen fra en mobiltelefon, eller en mikrobølgeovn.
I og med at sensoren er høyfrekvent og går gjennom tynne hindringer, kan den også monteres skjult inne i en koblingsboks eller lignende dersom man ikke får plass inne i selve armaturen (funksjon med at lyset ikke slår seg på når det er lyst i rommet vil da ikke fungere).

Bruksområder: Egentlig overalt hvor man vil spare strøm ved at lyset ikke står på mer enn nødvendig. Sensoren fungerer som en bryter så man kan også la den styre vifter eller andre elektriske apparater som ikke trenger å være tilkoblet når man ikke er i området.

Lyset kan settes til å stå på for en periode mellom ca. 10 sekunder og maksimalt 30min. Enhver bevegelse som oppdages før denne tiden har gått, vil re-starte tidtakeren.
Sensoren har også en lysføler som gjør at den ikke slår på lyset når det er lyst nok i rommet. Man kan justere hvor mye lys det skal være når sensoren skal slå på lampen. Lysnivaet kan justeres mellom 2 og 2000lux.

Ytre mål: 7x4x4cm.
Skrueavstand: 6,5cm.
Vekt: 45gram

Strømforsyning 220-240VAC
Frekvens 50/60Hz
HF system 5.8GHz CW radar, ISM-båndet
Sendeeffekt <10mW
Arbeidstemperatur -17 °C til +70°C
Maks belastning glødepærer/halogenpærer 1200W
Maks. belastning sparepærer / lysrør 200W
Deteksjonsområde 360 °
Rekkevidde 1-10m (radius), justerbar
Tidsinnstilling 10 sekunder til 30 minutter, justerbar
Lysstyring 2 ~ 2000LUX
Strømforbruk Ca. 0.9W
IP-grad IP 20

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”