General Electric Tids- og astrour
1431290

Astro ur 1 kanal GLX+Q1

fra General Electric
Astro ur 1 kanal GLX+Q1
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Beskyttelsesklasse II
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 1 429,-

1431290
1 143,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Digitalt koblingsur for sikringsskap. Blokkprogrammering og forprogrammert bytte av alle typer elektriske enheter.

Funksjonalitet

Enheter med daglige, ukentlige og årlige hendelsesprogrammeringsmuligheter er tilgjengelige i 1, 2 opp til 8 kanaler. Alle enheter har en korteste koblingstid på ett minutt. På alle enheter er sommeren / vintertidskifte fullautomatisk.

Bruksområde

koblingsuret går fra forhåndsprogrammert bytte av belysning (parkeringsplass, reklameskilt, offentlige veier, etc.) over forhåndsprogrammert bytte av varmeutstyr (hjemme og arbeidsmiljøer, vannoppvarming, etc.), til forhåndsprogrammert bytte av motorer for pumper og vifter og til og med til nærvaresimulering.

Montering

Enkel programmering, med omtrent ubegrensede muligheter i forhold til analoge tidsbrytere.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”